Profesionálne bielenie zubov

Informácie pre Vás

Profesionálne bielenie zubov sa zvyčajne vykonáva vystavením sklovinu a dentínu zuba (ktorý sa nachádza priamo pod sklovinou) peroxidu vodíka (H2O2).

Keď peroxid vodíka prenikne do skloviny, pigmentácia v dentínových tubuloch sa oxiduje a objaví sa biela farba, ktorá svieti cez priesvitnú sklovinu. 

Systém laserového bielenia zubov nemá škodlivé účinky v dôsledku použitia vysoko intenzívneho modrého spektra svetla, ktoré je filtrované cez viac ako 12 000 optických vlákien. Na výstupe sa svetlo prefiltruje cez dve optické šošovky, ktoré majú viac ako 30 vrstiev špeciálneho pokrytia. Studené modré svetlo dopadajúce na zuby má vlnovú dĺžku 480-520 nm, čo je optimálny rozsah pre bielenie zubov. Škodlivé ultrafialové (UV) žiarenie je úplne odstránené filtračným systémom a ponecháva len zaostrený lúč studeného svetla modrého spektra. Toto svetlo preniká hlboko do zubných tkanív a spôsobuje oxidačný proces bez akýchkoľvek škodlivých vedľajších účinkov.

Bielenie zubov - Technológie Beyond.

Ako svetový líder vo vývoji a výrobe profesionálnych produktov pre estetickú stomatológiu, BEYOND používa najbezpečnejšie a najmodernejšie technológie na bielenie zubov.

Nové systém Beyond sú najpokročilejšie zariadenie pre profesionálne bielenie zubov.

Tieto zariadenia sú založené na vlastnom vývoji spoločnosti - technológii LightBridge. Táto jedinečná technológia umožňuje prenášať silné halogénové svetlo zo zdroja 150 W umiestneného na zadnej strane hlavy žiarovky, pridávať vysoko intenzívne svetlo z LED diód špecifickej vlnovej dĺžky a potom čistiť spektrum svetla na studené, prechádzajúci cez viac ako 150 tisíc optických mikrovlákien a filtračných šošoviek.

teeth whitening

Technológia LightBridge poskytuje najjednotnejší svetelný tok s nulovým UV žiarením a bez škodlivého ohrevu. Výsledkom je, že dva silné svetelné zdroje s vlnovou dĺžkou modrého spektra poskytujú najjasnejšiu belosť-najlepšie možné výsledky bielenia.

Digital Dental Clinic